Meeting Center Aeropolis

In Aeropolis 1 en 2 staat een uitstekend ingericht meeting center ter beschikking van de organisaties die er hun werkplek hebben *.

17 zalen van klein tot groot zijn geschikt om groepen van 6 tot 230 deelnemers te ontvangen.

Zaalcapaciteit bekijken

*prijzen externe organisaties op aanvraag

Voorzieningen


De zalen zijn uitgerust met de modernste audiovisuele middelen (beamer, scherm, whiteboard, flipchart, geluidsversterking,draadloze micro’s, hybride oplossingen, enz..) om elke meeting een passende omkadering te geven. Vier van de zalen hebben vaste tolkencabines.

Een zaal boeken?

Neem contact op met Lieve of Els via room@hvda.be of op het nummer 02 246 30 25 of 02 246 30 23.

Lieve
Els

Catering


Om de honderden meetings en events helemààl af te maken biedt Huis van de Arbeid vzw (de partner in facilities voor alle organisaties die in Aeropolis hun stek hebben) ook de gepaste catering aan. Van onthaalkoffie tot walking dinner of van a tot z op maat doordacht, overlegd en verzorgd gebracht.

Bestel je lunch & diner in het meetingcenter online:

Catering bestellen

Specifieke cateringwensen?

Neem contact met chefkok Vincent via horeca@hvda.be of op het nummer 02 246 31 00.

Op voorhand de beschikbaarheid van de zalen consulteren kan via outlookagenda R141_Room_1 (tot en met 9) en R141_Room_A (tot en met F, Aula en Raadzaal)

Opgelet : tijdens werkdagen is het meeting center snel volgeboekt. Tijdig je zaal reserveren is dus van groot belang. Er kan anderhalf jaar op voorhand geboekt worden.

Annuleren kan mits 3 werkdagen op voorhand te verwittigen via mail. Zoniet zijn we genoodzaakt een boete van 50 euro per zaal en per dagdeel aan te rekenen.